Στήριξη σε παραγωγούς τυριού και κρέατος

Με γνώμονα την ευρύτερη διάδοση των τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων και την παραγωγή νέων προϊόντων τυριού και κρέατος υλοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου στις 5 και 6 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα και την Πρέβεζα αντίστοιχα, ενημερωτικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο έργου. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έγινε παρουσίαση της στόχευσης και των δράσεων ενώ οργανώθηκαν Παράλληλες Ομάδες Εστίασης … Συνεχίστε να διαβάζετε το Στήριξη σε παραγωγούς τυριού και κρέατος.