Στήριξη σε παραγωγούς τυριού και κρέατος
Με γνώμονα την ευρύτερη διάδοση των τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων και την παραγωγή νέων προϊόντων τυριού και κρέατος υλοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου στις 5 και 6 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα και την Πρέβεζα αντίστοιχα, ενημερωτικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο έργου. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έγινε παρουσίαση της στόχευσης και των δράσεων ενώ οργανώθηκαν Παράλληλες Ομάδες Εστίασης … Συνεχίστε να διαβάζετε το Στήριξη σε παραγωγούς τυριού και κρέατος.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί